מקומונט חיפה והקריות

חוויות קולינריות בלתי נשכחות עם השפית ורד

Credit Canva.com

ארוחות שף בבית השף     

ארוחות שף בבית השף מציעות חוויה קולינרית ייחודית שמתאימה לכל אירוע. ורד, השפית החיפאית, מביאה את המיטב מהמטבח הים תיכוני, תוך שימוש בחומרי גלם עונתיים ומקומיים. הארוחות מתקיימות בסטודיו של ורד בשוק תלפיות, במבנה עות’מאני אותנטי, ומבטיחות ערב של טעמים יוצאי דופן ואווירה חגיגית. אם אתם מחפשים את הדרך המושלמת לחגוג אירוע מיוחד או פשוט ליהנות מארוחת ערב יוצאת דופן, ארוחות השף שלה הן הבחירה המושלמת.

ורד שמה דגש על יצירת תפריט שחוגג את חומרי הגלם הטריים והייחודיים של כל עונה. היא משתמשת בעשבי תיבול ריחניים, תבלינים שגדלים בסביבה הקרובה, דגים טריים מהים התיכון וירקות עונתיים שנרכשים מחקלאים מקומיים. התוצאה היא חגיגה של טעמים וריחות שמביאה את הטוב שבטבע ישירות לצלחת.

סדנת בישול ליום הולדת

חוגגים יום הולדת? סדנת בישול ליום הולדת עם השפית ורד היא הדרך המושלמת לציין את האירוע. בסדנאות אלו תקבלו הזדמנות ללמוד טכניקות בישול מתקדמות, לגלות מתכונים חדשים ולהכין מנות מרשימות יחד עם החברים או המשפחה. השילוב בין הלימוד המעשי לבין ההנאה שבבישול הופך את הסדנה לחוויה בלתי נשכחת, שבה תצאו לא רק עם ידע חדש אלא גם עם טעמים נפלאים.

מלבד הלמידה והנאה, סדנאות אלו מהוות הזדמנות להתחבר לחוויית הבישול החברתית. ורד מעודדת שיתוף פעולה בין המשתתפים, ומדגישה את כוחה של הארוחה המשותפת ככלי לחיזוק קשרים חברתיים ומשפחתיים. המשתתפים יוצאים מהסדנה מלאים בהשראה ורעיונות חדשים לפנק את הקרובים להם.

סיור טעימות בשוק תלפיות בחיפה

סיור טעימות בשוק תלפיות בחיפה בהנחיית השפית ורד מציע חוויה קולינרית בגוון מקומי ואותנטי. השוק, שהפך למוקד תרבותי וקולינרי מרכזי בחיפה, מציע מגוון רחב של טעמים, צבעים וריחות. ורד תוביל אתכם בין הדוכנים, תחשוף את הסיפורים שמאחורי המוצרים ותעניק לכם הצצה אל העולם המרתק של המטבח הים תיכוני. זהו סיור שמחבר בין אנשים לאוכל, ויוצר חוויה שמעוררת את כל החושים.

הסיור כולל מפגש בלתי אמצעי עם בעלי דוכנים וחקלאים המציעים תוצרת מקומית טרייה. המשתתפים טועמים ממבחר של גבינות, מאפים, תבלינים ופירות טריים, ולומדים על שיטות הייצור המסורתיות המעניקים לכל מוצר את הייחוד שלו. ורד מדגישה את החשיבות של תמיכה ביצרנים מקומיים והחיבור בקהילה כערך קולינרי מהמדרגה הראשונה.

ורד – השפית החיפאית

ורד, השפית החיפאית, משלבת את אהבתה לקולינריה עם זכרונות ילדות מעיר הולדתה חיפה. לאחר שנים של עבודה במטבחי יוקרה ובתור יועצת תזונה, היא פתחה בשנת 2017 סטודיו לבישול ואירוח בשוק תלפיות. המקום מציע חוויות קולינריות במבנה עות’מאני אותנטי, המשלבות בין היסטוריה עשירה להווה שוקק. עם דגש על פשטות, עונתיות וחומרי גלם מקומיים, ורד מביאה את המיטב של המטבח הים תיכוני אל סדנאות הבישול, הארוחות והסיורים שהיא מובילה.

בתוך הסטודיו שלה, ורד שואפת ליצור מקום מפגש קולינרי שמאחד אנשים סביב שולחן אחד. היא חולקת באהבה את הידע והניסיון הרב שצברה, ומעוררת השראה במשתתפים לגלות את התשוקה שלהם לאוכל ולהכנתו. ורד מאמינה כי דרך אוכל אפשר לחבר בין תרבויות ולהוביל לשיח קולינרי עשיר ומרגש.